Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša – i kakav je u krevetu

Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša – i kakav je u krevetu

Škorpija! Vi predstavljate upornost i snagu, pa vam je potreban jednak partner u životu. Zato su Ovnovi kompatibilni za vas – oni su direktni, idealisti, intenzivni i strastveni.

Evo i dobrih vesti za vaš seksualni život: možete se slagati sa bilo kojim znakom, ali Blizanci vas obično najviše pale, jer njihova laka i ljubazna priroda vam daju dobar balans.

Strelac! Inspirisani ste znanjem i novim idejama, a najviše vam odgovara Vodolija, jer oseća potrebu za znanjem i istinom, dve stvari koje vi volite. Takođe, vam može pomoći da se otvorite. U krevetu vam najviše odgovaraju Rakovi, jer gaje duboke i snažne emocije.

Jarac! Privlači vas veza koju ne razumete i ne možete da kontrolišete. Rakovi vam mogu doneti misteriju i dubinu emocija koja vam treba, a može ubrizgati i malo spontanosti u vaš život. Kad je reč o seksu, najbolje se poklapate sa Lavom. Lav ima snažan centar, a kada se udružite svuda oko vas kipi strast.

Vodolija! Vi želite da izrazite svoju jedinstvenost. Potreban vam je znak koji je usredsređen na to da vam pomogne u pronalaženju ravnoteže, zbog čega je Lav dobra kombinacija. Oboje ste veoma nezavisni i imate želju da pomognete drugima. Kada je reč o seksu, Devica je za vas veoma seksi i upravo ono što vam treba da se opustite u krevetu.

Ribe! Vi volite ljude koji su samopouzdani, pametni i sposobni, a Lav je upravo takav. Lavovi su seksi, aktivni i imaju veliki duh, zato vam savršeno odgovaraju. Što se tiče seksa, Ribe vam odgovaraju po intenzitetu i seksualnosti. Oboje ste intuitivni i sposobni da osetite potrebe onog drugog.

Izvor: Telegraf.rs / womenshealthmag.com

PAGES

1 2 3

COMMENTS