Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša – i kakav je u krevetu

Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša – i kakav je u krevetu

Rak! Vi želite partnera koji poštuje granice i koji je veran, pouzdan i drugačiji. Zato je Jarac solidna kombinacija za vas. Jarčevi su jaki, ali njihov ego vas neće zbuniti. Kada je reč o seksu, Vodolija vam može biti izazov – što
uzbuđuje. Škorpije su takođe dobre za vas: njihova snaga, intenzitet emocija i seksualna sposobnost ih čine vrućim.

Lav! Želite priznanje da ste posebni, i tu nema ništa loše. Takođe, želite da učite od partnera, Vodolija je zato dobra kombinacija za vas. Vodolija donosi nedostatak konkurencije za odnos i pomaže vam da istražujete nove ideje. Ribe su odlični seksualni partneri za vas – one su seksi i misteriozne, baš onako kako vi volite.

Devica! Privlači vas ono što ne razumete i ne volite ljude koji su površni. Škorpije su odlična kombinacija za vas, jer su seksi, misteriozne i snažne, a znaju i kako da preuzmu inicijativu i učine da se osećate sigurno. Ovan može biti okrenut ka vama jer tačno zna šta želite.

Vaga! Želite ravnotežu, snažan centar i fokus na sebe umesto drugih. Ovan je savršeno prilagođen vama. On ima snažan ego i donosi jasnu viziju o vašoj vezi. Zajedno, delite ljubav prema znanju, idejama i lepoti. U spavaćoj sobi, najbolje vam odgovara Bik. On može da probudi strast koja vam je potrebna.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGES

1 2 3

COMMENTS