Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša – i kakav je u krevetu

Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša – i kakav je u krevetu

Svi mi želimo pravu ljubav, ali nekima od nas je baš teško da je nađemo. Svi mi želimo pravu ljubav, ali nekima od nas je baš teško da je nađemo… Možda je to zbog toga što uvek biramo pogrešne, odnosno one koji nam ni po čemu ne odgovaraju. Zato ovaj horoskop može biti od velike koristi kada razmišljate o ljubavi. Pa, šta vam to zvezde govore o vašem ljubavnom životu.

Vaša srodna duša je rođena u ovom horoskopskom znaku:

Ovan! Vi morate osećati da ste voljeni, to vas inspiriše da budete srećni. Kada je u pitanju ljubav, nalazite se između želje da ostanete sami i sigurni i želje za avanturom avanturu. Najbolji znak za vas je Vaga, koja obično traži istinu, lepotu i ravnotežu. Ako samo tragate za nekim vrućim seksom, Škorpija ili Riba su savršene za vas. Obe su vodeni znaci poznati po svojoj napaljenosti.

Bik! Bikovi žele bezuslovnu ljubav i hoće da privuku nekoga ko će da obavi sav posao umesto njih. Najviše ih privlače znakovi koji su jaki, zato je Ovan dobar znak za Bika. Kada je reč o seksu, Škorpija će mu rasplamsati strasti. Rak i Ribe su takođe dobre za Bika – donose mu snažne emocije, zbog čega se on oseća potpunim.

Blizanci! Niste uvek sigurni šta vam treba, pa često pazite na iskustvo i avanturu. Strelac donosi mudrost i ljubav prema putovanjima, ali i avanture u odnosu sa Blizancima, što ih čini dobrim podudaranjem. U krevetu, Rakovi vam mogu doneti malo humora i emocija, dok Jarac može izvući vaše skrivene želje.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGES

1 2 3

COMMENTS