Anabela otkrila zbog čega se pre finala Zadruge videla sa Slobinom mamom i o čemu su pričale!

Anabela otkrila zbog čega se pre finala Zadruge videla sa Slobinom mamom i o čemu su pričale!

Idemo svako svojoj kući, mislim da je svako zaslužio da nasamo ostane sa svojim detetom, da rezimiramo utiske i da se izgrlimo i izljubimo – rekla je Anabela za Telegraf…

Prošle noći Anabela Atijas je bila gost u studiju povodom velikog finala Zadruge, ona i njen suprug Andrej Atijas su stigli kako bi dočekali Anabelinu ćerku Lunu i pružili joj podršku. Međutim, Anabela i Luna su dobila gomilu kritika od strane publike, a atmosfera je bila prilično napeta.

– Neprijatno je… Cela publika je dovedena protiv nas, imamo i fanove i antifanova, po meni je trebalo da bude podeljeno, ali okej… Ja sama protiv svih, ali okej, idemo do kraja…

Tako je bilo deset meseci, tako će da bude i do kraja ove večeri, ali to je to, završavamo… – rekla je Anabela, a potom dodala da je spremna u potpunosti da zaštiti svoju ćerku:

– Ja sam spremna milion posto da je zaštitim, tako da mislim da kada mene ugleda da se neće više ničega plašiti.

Nakon svega Anabela planira da sa svojom ćerkom ode na odmor i to van Beograda.

– Da, planiram jako brzo. Potreban joj je odmor, potreban je svima nama – kaže ona.

Anabela je prokomentarisala i sastanak sa Slobinom majkom Draginjom Radanović, a onda je rekla da se nakon Zadruge dve porodice ipak neće sastati i da svako ipak ide svojoj kući.

– Idemo svako svojoj kući, mislim da je svako zaslužio da nasamo ostane sa svojim detetom, da rezimiramo utiske i da se izgrlimo i izljubimo. Ima vremena – kaže pevačica, a onda je prokomentarisala ono što se šuškalo kako su ona i porodica Radanović dogovarali Luninu i Slobinu veridbu.

– Ovo je 21. vek ne možemo mi da trgujemo sa dve odrasle svesne osobe koje u svoje ime treba da odlučuju. Sastali smo se sasvim slučajno zbog Slobinog rođendana, zbog njenog dolaska povodom zdravstvenog stanja u Beogradu. Normalni ljudi pre svega – kaže Anabela.

Izvor: telegraf.rs

COMMENTS