3 horoskopska znaka koja će vas ostaviti dok trepnete

3 horoskopska znaka koja će vas ostaviti dok trepnete

Strelac! Kao “slobodni strelci” i glavne lutalice zodijaka, Strelci nisu baš oduševljeni dugoročnim ljubavnim odnosima. Štaviše, alergični su i na samu pomisao da su u vezi, bez obzira koliko ta osoba bila divna, oni će uvek biti u potrazi za nečim nepoznatim. No mnogi Strelci ne shvataju da, ako to žele, mogu istovremeno imati jedno i drugo.

Želi li dugotrajnu ljubav, Strelac mora da shvati da jednako zabavno može biti i istraživanje neotkrivenih teritorija u društvu partnera. Na partnerstvo treba gledati kao na priliku za širenje perspektive. Dve glave pametnije su od jedne i Strelac bi sa svojim pustolovnim partnerom mogao mnogo više otkriti.

Vodolija! Kao još jedan znak zaljubljen u svoju slobodu i nezavisnost, buntovna Vodolija ima poteškoće s bilo čim dugotrajnim. Kad osete da su im u vezi krila potkresana, Vodolije će otići i zatvoriti se u svoj svet. Opravdavaće to tek potrebom da neko vreme budu sami i svoj čin neće objašnjavati, a to bi moglo jako smetati njihovim partnerima i biti prepreka u vezi.

Kao i kod Strelaca, želi li zdrav i dugotrajan ljubavni odnos, Vodolija samo treba promeniti način razmišljanja i odnos s partnerom gledati kao put do više slobode. S nekim uz sebe imaće više slobode, ali na drugačiji način. Kao deo para osećaće se jači i preuzimaće veće rizike pa će imati hrabrosti pokrenuti vlastiti posao, otkrivaće nove krajeve sveta ili istražiti svoje skrivene talente.

Izvor: telegraf.rs

PAGES

1 2

COMMENTS